Online tumačenje laboratorijskih nalaza

Nema više lutanja sa nalazima laboratorije!

Ne moraš više da čekaš pregled kod lekara da bi razumeo svoje laboratorijske nalaze ili da zoveš laboratoriju i trudiš se da zapamtiš informacije koje ti daju, ne moraš više da pretražuješ Google ili da juriš prijatelje lekare, biohemičare...

Pravilno razumevanje laboratorijskih nalaza je veoma važno i može da pomogne pri donošenju daljih odluka u vezi tvog zdravlja. Da bismo svima pomogli, bez obzira gde se nalaze napravili smo online servis za tumačenje rezultata iza koga stoje iskusni biohemičari i lekari.

Jednostavno je, kada ti laboratorija pošalje rezultate iskoristi ovu stranicu da uradiš upload i u veoma kratkom roku znaćeš sve što je važno u vezi tvojih rezultata.

Ukoliko ti je potrebno tumačenje nalaza za tvoje roditelje ili decu i to je moguće. Samo postavi njihove rezultate i popuni zdravstveni upitnik u skladu sa tim.

Tumačili smo rezultate pacijentima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Italije, Austrije, Norveške, Nemačke...

Ako imaš bilo kakvo pitanje ili nedoumicu piši nam na zdravo@labcube.rs

Postoji više opcija kako možeš dobiti tumačenje laboratorijskih nalaza

Sve opcije su podjednako kvalitetne samo se razlikuju po vremenu u kome ćeš dobiti tumačenje rezultata.

Tumačenje u roku od 4 sata

899 din. odaberi
najpopularnije

Tumačenje u roku od 12 sati

699 din. odaberi

Tumačenje u roku od 24 sata

599 din. odaberi

Šta podrazumeva i kako izgleda tumačenje rezultata?

Naše kolege će detaljno pogledati tvoje laboratorijske nalaze, uzeti u obzir podatke iz zdravstvenog profila koji popunjavaš kada napraviš nalog i na osnovu toga napisati detaljan zaključak u kome će se osvrnuti na svaki parametar koji zahteva pažnju. Predložiće ti i da ponoviš neke analize ukoliko je potrebno ili da uradiš dodatne, uputiće te ka specijalisti ako za to ima potrebe. Znamo da komentar na rezultate možeš dobiti i u laboratoriji ali oni često nemaju vremena i moraš se truditi da zapamtiš sve što ti kažu.

Mi imamo vremena da se svakom pacijentu detaljno posvetimo i još će ti svi naši komentari ostati zapisani tako da možeš pročitati naš zaključak više puta. Osim toga, svi tvoji rezultati su hronološki sortirani i na jednom mestu, nema više traženja po inboxu.

Primer jednog tumačenja

Ništa ne rizikuješ. Ukoliko usluga ne ispuni tvoja očekivanja, vraćamo ti novac, bez pitanja.

Komentari korisnika koji su isprobali online tumačenje nalaza

Veoma ljubazni, brzo odgovore. Odgovor opširan ali razumljiv svima. Veoma zahvalna na tumačenju rezultata i savetu. Preporuka.

Hvala puno na veoma brzom i opširnom odgovoru, puno je više od očekivanog.

Zadovoljna sam vašim tumačenjem,sve stavke pažljivo sagledane i objašljene.Baš sve onako kako treba.Saveti su vam odlični,ispunili ste moja očekivanja..

Svaka cast za ovu uslugu. Od nemerljivog je znacaja pacijentima. U mom slucaju, ova analiza mi veoma znaci jer mogu da se informisem detaljnije o stanju u kom sam, dok cekam zakazani termin kod svog endokrinologa. Sigurno cu preporuciti svojim prijateljima ovu uslugu! Sve pohvale!

Hvala lepo. Vase tumačenje rezultata tumor markera mi je mnogo pomoglo. Objasnjeno je sve detaljno i zaista svaka cast ! Ovo mi zaista mnogo znači! Pozdrav i sve najbolje!

Odgovor je za svaku pohvalu. Niko od lekara nije tako objasnio povišene vrednosti. Hvala vam puno.

Ko tumači rezultate?

Jelena Đuran

Medicinski biohemičar

Valentina Mandić

Medicinski biohemičar
Ivan Zaletel specijalista patologije

dr Ivan Zaletel

Specijalista patologije

Vanja Vlaisavljević

Medicinski biohemičar

dr Miljana Đurić

doktor medicine

Ne postavljamo dijagnozu, ne određujemo terapiju i ne lečimo!

Ukoliko imaš bilo kakvo pitanje u vezi tumačenja rezultata ili nečeg drugog javi se na zdravo@labcube.rs