Aminokiseline su organski molekuli koji predstavljaju osnovne gradivne elemente proteina, a samim tim i mišića u ljudskom telu. U organizam se unose putem hrane, najčešće mesa, ili ih organizam sam produkuje. Postoje aminokiseline koje organizam ne može da stvori, ukupno ih ima devet i one se moraju unositi putem hrane. Skup analiza pokazuje status prisustva aminokiselina u organizmu.
Alanin | 4500 - 4500 | |||
Asparagin | 4500 - 4500 | |||
Fenilalanin | 3420 - 3420 | |||
Fosfoetanolamin | 4500 - 4500 | |||
Homogentizinska kiselina | 4770 - 4770 | |||
Karnitin | 1725 - 12500 | |||
Serin | 4500 - 4500 | |||
Tirozin | 3150 - 3150 | |||
Treonin | 4500 - 4500 | |||
Tripsin | 1176 - 5900 | |||
Triptaza | 3420 - 3420 | |||
Triptofan | 4590 - 4590 |