Aminokiseline su organski molekuli koji predstavljaju osnovne gradivne elemente proteina, a samim tim i mišića u ljudskom telu. U organizam se unose putem hrane, najčešće mesa, ili ih organizam sam produkuje. Postoje aminokiseline koje organizam ne može da stvori, ukupno ih ima devet i one se moraju unositi putem hrane. Skup analiza pokazuje status prisustva aminokiselina u organizmu.
| Alanin | 4500 - 4500 | |||
| Asparagin | 4500 - 4500 | |||
| Fenilalanin | 3420 - 3420 | |||
| Fosfoetanolamin | 4500 - 4500 | |||
| Homogentizinska kiselina | 4770 - 4770 | |||
| Karnitin | 1725 - 11250 | |||
| Serin | 4500 - 4500 | |||
| Tirozin | 3150 - 3150 | |||
| Treonin | 4500 - 4500 | |||
| Tripsin | 1176 - 5310 | |||
| Triptaza | 3420 - 3420 | |||
| Triptofan | 4590 - 4590 |